2015-11-24 09:19:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Maradjon laza

Napi horoszkóp november 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr közelít a Szaturnuszhoz. Jó ez a nap arra, hogy elemezze a problémákat, és meghatározza a céljait. Folytassa le ma azokat a beszélgetéseket, amelyeket eddig halogatott.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A szellemi munkának, az analízisnek és a tervezésnek kedveznek a csillagok. Keresse a lehetőségeket, amelyek a magánéletében és a munkájában adódnak, és szabaduljon meg a kételyeitől. Vigyázzon, nehogy a gondatlansága vagy a felületessége áldozatává váljon!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll, ami nem különösebben kedvez önnek. Azon kaphatja magát, hogy állandóan tépelődik valamin, és ezek a gondolatok egész nap nem hagyják nyugodni. Egy hír örömet szerezhet önnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Senki sem tudja önt visszafogni: tele van ötletekkel, érzésekkel, tettrekészséggel, mindent egyszerre szeretne csinálni, ráadásul rendelkezik is a megvalósításhoz szükséges erővel.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Senki sem tudja önt visszafogni: tele van ötletekkel, érzésekkel, tettrekészséggel, mindent egyszerre szeretne csinálni, ráadásul rendelkezik is a megvalósításhoz szükséges erővel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Jupiter és a Hold kedvezően kapcsolódnak egymáshoz. A kitartásától és az ügyességétől függ, hogy a vállalkozásait sikerre tudja-e vinni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bika jegyében látható. A nap kezdete nem lesz valami fényes, de ha laza marad, és nem engedi, hogy mások nyomasszák, könnyen behozhatja a lemaradását!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll, és gondoskodik arról, hogy olyan emberekkel találkozzon, akik el vannak ragadtatva öntől. A bolygók anyagi szempontból is csodákat tesznek lehetővé, megkísérthetné a szerencséjét a lottón...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. A hangulat kissé borongósabb lesz, könnyen lehet, hogy több ellenállásba ütközik, mint máskor, és a környezetében lévő emberek is ingerlékenyen és szeszélyesen reagálnak. Csak mosolyogjon, mert egy mosoly csodálatos módon veszi el bizonyos helyzetek élét...

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Bika jegyében álló Hold erővel és bizakodással ajándékozza meg. Egyébként egy szép napnak és érdekes beszélgetéseknek nézhet elébe: most mindenki szokatlanul őszinte, nyílt és közvetlen.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nem a mai lesz a hét legjobb napja: a Bika jegyében álló Hold szembesítheti a félelmeivel és a fájdalmaival. Sokat töprenghet ezeken, de az már önmagában is jó, ha keresi a megoldásokat. Délután már jobban fogja érezni magát...

Halak: II. 19. - III. 20.
A Bika jegyében álló Hold lehetőséget ad arra, hogy le tudjon zárni valamit, és érvényesítse a szándékait, elsősorban anyagi szempontból. Olyan projekteket is befejezhet, amelyeket már egy örökkévalóság óta halogatott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: